Frågor & svar

Frågor & svar

Stämmer färgen på bilderna.?

Vi försöker att fota så bra och nära originalfärgen som möjligt, men hur färgerna återges beror även på datorns inställningar. Om man beställer om samma vara och färgen inte är exakt likadan som tidigare beror det på att leverantören fått hem en ny sändning. Det händer att tillverkaren får en liten nyansskillnad vid en ny tillverkning. Är det viktigt med en exakt färg så kontakta oss, vi kan då skicka ett prov till dig så att du får avgöra om det är färgen du söker.

Hur sköter jag mina pärlor?

Vi säljer inga äkta pärlor eller stenar, inget i guld, silver eller andra ädelmetaller. Många metaller har ett överdrag av en annan metall och efter mycket användning så kan man slita bort detta ytskikt och pärlan ändrar då ofta färg då underliggande metall för det mesta är av en annan sort. För att hålla dina arbeten snygga så länge som möjligt så tänk på att rengöra dem med en mild tvållösning och förvara dem i påsar när du inte använder dem.

Vilket Bg. ska jag använda vid förskottsbetalning, gäller endast Sverige?

Betala till Hobbix Bankgiro.870-0478

Köpa metervara, hur kommer den?

När du beställer metervara så skickar vi alltid detta i ett helt stycke. EX. vid köp av 6 m. webbing så kommer det i en lång bit, inte 6 st. bitar på 1 m. Om det är så att vi inte kan leverera en hel bit kontaktar vi dig på mejl och kollar om det går bra att skicka i två delar.

Storlek på O-ring, D-ring m.m.

Om inget annat anges så är alla måtten invändiga mått. Ex. O-ring 20 mm. då är innermåttet av ringen 20 mm. Pistolhake ögla 12x15 mm. innermåttet av öglan. I de flesta beskrivningar så är både innermått samt yttermått angivit.

Vilka betalningsalternativ finns det?

Du kan välja att betala via Klarnas alla olika betalningsval, eller betala till vårt Bankgiro i en förskottsbetalning. Du väljer vad du vill ha när du kommer till kassan.

Jag fick ingen bekräftelse på min order?

Kontrollera din mejladress och din skräpkorg. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.